سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند

وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در تهران

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی این استان در بعضی ساعات وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد و افزایش دما تا دوشنبه (۱۸ اردیبهشت‌ماه) پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران طی دو روز آینده با استقرار جوی نسبتا پایدار آسمانی صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و از بعد از ظهر روز دوشنبه تا چهارشنبه ( ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت) در بعضی ساعات وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش موقت گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

 

از روز دوشنبه به‌ویژه روز سه‌شنبه و چهارشنبه در پاره‌ای نقاط به‌ویژه نیمه‌شمالی و ارتفاعات استان گاهی رگبار پراکنده باران با احتمال رعد و برق مورد انتظار است.

 

برای امروز تا روز دوشنبه روند افزایش نسبی دما و از روز سه شنبه تا چهارشنبه کاهش تدریجی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

 

آسمان تهران فردا (۱۷ اردیبهشت) صاف، از بعد از ظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۱۸ اردیبهشت) قسمتی ابری تا نیمه‌ابری و گاهی وزش باد شدید، از بعد از ظهر افزایش ابر با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ایستگاه‌های ورامین و فرودگاه امام خمینی(ره) با بیشینه دمای ۲۶ درجه سانیتگراد گرم‌ترین ایستگاه‌های هواشناسی استان بودند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار